Boek een shoot

Mijn specialisatie ligt in portretfotografie: ik fotografeerde o.a. Humberto Tan, Katja Schuurman en Jeroen Krabbé. Mijn werk is verschenen in o.a. The Economist, NRC en Het Parool en ik ben vaste fotograaf bij OneWorld Magazine.

Wil je me boeken voor een shoot? Dat kan!

  • prijs 350 (10 foto’s)
  • Extra portretten: per foto 30 euro

Het proces

Het eerste wat we doen wanneer je mij boekt voor een shoot is doornemen wat je precies wilt. Via de mail of door even te bellen. We nemen de locaties door, wat voor type portretten je wilt (bijvoorbeeld zakelijk) en ik vraag of je een voorbeeld hebt van wat je wilt (dit kan vanuit mijn eigen werk zijn, of iets wat je online hebt gezien). Zo maken we een moodboard en zorgen we dat we op een lijn zitten.

Daarna maken we de afspraak zelf, ik kan vaak op korte termijn. Na de shoot kost het maximaal een week voor je de foto’s krijgt: supersnel dus. 

Uitleg
Duur shoot: 1-2 uur
Aantal outfits: maximaal 3
Plek: ik kom naar je toe of we spreken af op een fotogenieke locatie.

Ik draag er zorg voor dat we op locaties verschillende achtergronden hebben. Verder kan ik een studioachtergrond meenemen om zo studiofoto’s te maken. Ik werk met daglicht, dus zolang er ramen in je huis zitten moet dat goed komen :).

Bewerking
Gedurende de shoot laat ik je regelmatig zien wat we al gemaakt hebben. Tijdens de shoot kan je je voorkeur uitspreken voor de foto’s die jij mooi vind. Je kiest dus zelf je foto’s. Ik bewerk vervolgens de uitgekozen foto’s, hier zit sowieso een paar uur werk in. Ik stuur ze max na 1 week op. Mocht je meer dan 10 foto’s willen uitkiezen komt er een prijs van 30 euro per foto bovenop.


Rechten foto’s
In principe voor 90% van de fotoshoots geldt dat je de foto’s vrij kunt gebruiken voor social media, website, vlogs en columns met vermelding van mijn naam.

Wil je de foto’s voor andere doeleinden gebruiken (denk aan publicaties in de media, boekcovers, campagne materiaal etc), zal er in overleg een prijs worden samengesteld die hierop afgestemd is.

Interesse? Neem contact op!